zondag 29 oktober 2017

Vaarwel Canarische Eilanden...... Kaap Verdië

Het is een lange tijd stil geweest. Geen blog updates maar wel veel mooie eilanden op de Canarische bezocht. Tijd om te bloggen schoot er bij in. Vrouwen en kinderen op bezoek gehad (heel erg leuk en genoten van hun aanwezigheid) op Tenerife, mooie ankerplek op La Gomera en een paar dagen op La Palma. Wellicht komt er nog een reisverslag van onze land ervaringen.

Nu weer onder zeil op weg naar Kaap Verdië. Een tocht van zo'n kleine 800nm (1480km). We denken er een dag of 6 tot 7 over te doen. Als wind en zee meewerken zullen we op 4 november rond de middag het eiland SAL als eerste aandoen. Tot die tijd zal er radio stilte zijn wegens gebrek aan internet toegang. Wel zijn we te volgen op de Inreach Garmin website (check waar is Amante nu ?)

Onder luid getoeter door Coen van SY Wildeman en het personeel van de marina Tazacorte op La Palma werden wij uitgezwaaid en een behouden vaart toegewenst. Ook Eric en Marleen van de Maximo wenste ons een behouden vaart. Tot op de havenpier volgde men ons waarbij Emilie (van Blue Bird Bracelets) nog een mooie foto van ons vertrek toestuurde. Hartverwarmend allemaal. Een nieuw avontuur tegemoet en ook de eerste langere tocht. Spannend en vol verwachtingen.....

Vertrek vanuit Tazacorte La Palma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten